menu

Verhalen uit de praktijk

We kunnen je heel veel vertellen over het werken bij de NZa. Wat we doen, waarom en wat we met ons werk willen bereiken. Maar hoe gaat dat in de praktijk? Wat doe je als NZa’er zoal de hele dag? Hier vertellen medewerkers er zelf over. Over hun functie en over projecten waar ze zich mee bezighouden. Klik op de links hiernaast om meer te lezen.

Informatiebeveiliging is belangrijk, ook voor de NZa. Ik krijg hier ruimte en vertrouwen om verbeteringen door te voeren. Het management luistert naar mijn argumenten voor een bepaalde koers en de organisatie beweegt mee. Het doet mij plezier dat mijn professionaliteit op deze manier gewaardeerd wordt. Rutger Heerdink, informatiebeveiligingsfunctionaris
Lees meer
Actief meedenken met gebruikers van applicaties, alle mogelijke oplossingen uitzoeken en dan met het juiste advies komen. Dat vind ik het allerleukste aan mijn werk, dat geeft mij energie. Massoumeh Azimi, functioneel beheerder
Lees meer
Mijn analyses maken de kosten van de zorg inzichtelijk en dragen zo bij aan kwaliteit en betaalbaarheid. Ik vind het mooi om mee te werken aan een onderwerp dat voor iedereen belangrijk is. Sander Hardeman, data-analist
Lees meer
Een accountant bij de NZa doet meer dan financiƫle informatie controleren. Een groot deel van mijn werk bestaat uit onderzoek doen, samen met zorgorganisaties uitzoeken waarom zaken niet lijken te kloppen en hierop eventueel actie ondernemen. We kijken hier echt naar de wereld achter de cijfers, dat maakt deze werkplek zo bijzonder. Minette van der Ven, accountant
Lees meer
Als junior beleidsmedewerker mag je hier direct veel zelf doen en daar krijg je ook het vertrouwen voor. En doordat je veel contact hebt met externe partijen, kun je ook zien wat jouw werk in de praktijk betekent. Julia Draaisma, beleidsmedewerker
Lees meer
We werken heel veel projectmatig. Daar krijg ik energie van en het levert me een zeer divers pakket aan taken op. Mohammed Amekloul, economisch beleidsmedewerker
Lees meer
Ik houd van de dynamiek van snel reageren op zaken die je niet altijd ziet aankomen. Het levert mij een afwisselende en intellectueel uitdagende baan op, met veel ruimte voor creativiteit en eigen verantwoordelijkheid. Joep Beckers, gedragskundige
Lees meer