Hybride werken bij de NZa

90% van de a.s.r.-collega’s ziet hybride werken als de toekomst. Gedeeltelijk thuis en gedeeltelijk op kantoor, waarbij het beste van twee werelden gecombineerd wordt. Nu de maatregel van de anderhalve meter afstand wordt ingetrokken, komt die realiteit snel dichterbij. Hoe gaat dat er in de praktijk uitzien? Om daar duidelijkheid over te krijgen, stelden we kaders voor de terugkeer naar kantoor op. De voorkeuren en behoeften van medewerkers stonden daarbij centraal.

Video afspelen

Bij de NZa werk je aan goede en betaalbare zorg alles aanpasen

Iedereen in heel Nederland heeft recht op goede zorg. Een kroon bij de tandarts. De zorg voor iemand die door Alzheimer niet langer thuis kan wonen. Of de behandeling van een sportblessure op de spoedeisende hulp. Allemaal zorg die beschikbaar én betaalbaar moet blijven. Dat is waar de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa) aan werkt. De Nederlandse zorgmarkt is een zeer complex samenspel tussen zorgaanbieders, verzekeraars, consumenten, politiek en een divers veld aan belanghebbenden. De NZa staat middenin dat krachtenveld.

Werken bij de NZa

Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk. Je werkt elke dag aan goede en betaalbare zorg voor de ruim 17 miljoen mensen in Nederland die verzekerden, patiënten en cliënten zijn. Dat is een ambitieuze, grote opdracht. Er zijn volop uitdagingen en er is ruimte voor ontwikkeling. De paden in het werk zijn niet geëffend. We zetten graag samen met nieuwe, nieuwsgierige collega’s de koers uit. Uiteraard ben je deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar. Talent voor samenwerken en daadkrachtige resultaatgerichtheid zijn de eigenschappen waar we echt voor gaan!