Werkomgeving & Arbeids­voorwaarden

Werken bij ons is niet alleen zinvol en boeiend, maar ook prettig. Op dit moment werken we aan ons geheel vernieuwd en verbouwd kantoor in Utrecht. Een uitnodigende werkplek vol open ruimtes waarin samenwerking centraal staat. Ruime werkplekken voor de bijna 500 medewerkers, een restaurant, een koffiebar en een terras waar je uitkijkt over de stad. Door de relatief kleine omvang van de organisatie kennen de meeste medewerkers elkaar en dat draagt bij aan een goede werksfeer én aan onderlinge samenwerking. Er is veel ruimte voor informeel contact. We versterken dat met het organiseren van sociale activiteiten, zoals borrels, ski-reizen, boekenclubs of een pubquiz. Dat allemaal maakt een baan bij ons net iets meer dan werken.

Arbeidsvoorwaarden

De NZa is een verantwoordelijk werkgever. Met goede arbeidsvoorwaarden. Naast een mooi salaris bieden wij een Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB maak je keuzes die passen bij je eigen wensen, afgestemd op je persoonlijke levensfase en doelen. Onze opleidingsmogelijkheden op maat zorgen ervoor dat jij je kunt blijven ontwikkelen. Behalve salaris bieden we je verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • een 36-urige werkweek met de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen
  • flexibele werktijden.
  • Een mooie balans tussen thuiswerken en op kantoor. (50/50).
  • bovenop het salaris ontvang je 16,37% Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen o.a. een fietsregeling, extra verlof opties, voordelig sporten.
  • een pensioenregeling bij het ABP.
  • een reiskostenregeling en thuiswerkvergoeding.
  • voldoende opleidingsmogelijkheden.
  • betaald ouderschapsverlof

 

Contractvorm

Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO Rijk. Deze cao is volledig van toepassing op medewerkers van de NZa. Je start bij ons (behalve wanneer anders is aangegeven in de vacature) met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor een jaar. In dit jaar beoordeelt je leidinggevende of er een goede match is gemaakt. Daarna krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd,  tenzij gebleken is dat er geen goede match is, maar dat kan dan geen verrassing zijn.

Werk je bij de NZa, dan werk je aan goede en betaalbare zorg voor alle inwoners van Nederland. Dit kunnen we alleen goed doen als we weten welke vraagstukken er in de maatschappij spelen en als we verbinding kunnen leggen met verschillende groepen en organisaties. Daarom hebben we binnen de NZa behoefte aan een diversiteit van perspectieven, achtergronden, talenten en inzichten. Wij streven naar een inclusieve organisatie, waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Zo vergroten we samen onze denkkracht. Je bent bij ons van harte welkom!

Werken bij de NZa

Werken bij de NZa betekent afwisselend, soms spannend werk. Je werkt elke dag aan goede en betaalbare zorg voor de ruim 17 miljoen mensen in Nederland die verzekerden, patiënten en cliënten zijn. Dat is een ambitieuze, grote opdracht. Er zijn volop uitdagingen en er is ruimte voor ontwikkeling. De paden in het werk zijn niet geëffend. We zetten graag samen met nieuwe, nieuwsgierige collega’s de koers uit. Uiteraard ben je deskundig, onafhankelijk en betrouwbaar. Talent voor samenwerken en daadkrachtige resultaatgerichtheid zijn de eigenschappen waar we echt voor gaan! 

_DSF6308