Werken bij de NZa
De vacaturesite van de NZa
menu

Werkomgeving en arbeidsvoorwaarden

Werken bij ons is niet alleen zinvol en boeiend, maar ook prettig. Dat merk je al als je binnenkomt in ons lichte, moderne pand in Utrecht. Ruime werkplekken voor de ruim 400 medewerkers, een restaurant en een koffiebar op de zesde verdieping met een terras waar je uitkijkt over de stad. Door de relatief kleine omvang van de organisatie kennen de meeste medewerkers elkaar en dat draagt bij aan een goede werksfeer én aan onderlinge samenwerking. Er is veel ruimte voor informeel contact. We versterken dat met het organiseren van sociale activiteiten, zoals borrels, ski-reizen, boekenclubs of een pubquiz. Dat allemaal maakt een baan bij ons net iets meer dan werken.

Arbeidsvoorwaarden

We winden er geen doekjes om. Als je op zoek bent naar een baan met een topsalaris, dan kun je beter ergens anders gaan kijken. Dat wil niet zeggen dat jouw salaris onder de maat is – je kunt rekenen op een marktconforme beloning. Hoeveel dat precies is, kun je lezen in onze vacatures. Behalve salaris bieden we je verschillende secundaire arbeidsvoorwaarden:

  • een 36-urige werkweek met de mogelijkheid om extra vakantiedagen op te bouwen
  • flexibele werktijden.
  • Een mooie balans tussen thuiswerken en op kantoor. (50/50).
  • bovenop het salaris ontvang je 16,37% Individueel Keuzebudget (IKB). Met het IKB kun je een deel van je arbeidsvoorwaarden zelf samenstellen o.a. een fietsregeling, extra verlof opties, voordelig sporten.
  • een pensioenregeling bij het ABP.
  • een reiskostenregeling en thuiswerkvergoeding.
  • voldoende opleidingsmogelijkheden.
  • betaald ouderschapsverlof

Contractvorm

Onze arbeidsvoorwaarden zijn vastgelegd in de CAO Rijk. Deze cao is volledig van toepassing op medewerkers van de NZa. Je start bij ons (behalve wanneer anders is aangegeven in de vacature) met een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd voor een jaar. In dit jaar beoordeelt je leidinggevende of er een goede match is gemaakt. Daarna krijg je een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd,  tenzij gebleken is dat er geen goede match is, maar dat kan dan geen verrassing zijn.

Werk je bij de NZa, dan werk je aan goede en betaalbare zorg voor alle inwoners van Nederland. Dit kunnen we alleen goed doen als we weten welke vraagstukken er in de maatschappij spelen en als we verbinding kunnen leggen met verschillende groepen en organisaties. Daarom hebben we binnen de NZa behoefte aan een diversiteit van perspectieven, achtergronden, talenten en inzichten. Wij streven naar een inclusieve organisatie, waarin iedereen zich betrokken en gewaardeerd voelt – niet ondanks maar dankzij de verschillen. Zo vergroten we samen onze denkkracht. Je bent bij ons van harte welkom!