Werken bij de NZa
De vacaturesite van de NZa
menu

Sollicitatieprocedure


Solliciteren

Je hebt je cv met een persoonlijke motivatiebrief gestuurd. Nu begint het grote wachten. Omdat we zelf niet van wachten en onzekerheid houden, hebben we de sollicitatieprocedure hieronder in beeld gebracht;


Eerste gesprek

Mooi, jouw brief en cv trok onze aandacht aandacht! Het eerste gesprek is met een directe collega en onze recruiter. In dit gesprek willen we weten of jouw persoonlijkheid matcht met onze organisatie. Maar natuurlijk is de wederzijdse klik net zo belangrijk, daarom is er volop ruimte om vragen aan ons te stellen.


Assessment

Tijdens het eerste gesprek heb je een goede indruk achtergelaten. We vragen je om een online assessment te maken of in sommige gevallen een casus. De uitkomst hiervan gebruiken wij als aanknopingspunt voor het tweede gesprek.


Tweede gesprek

Jouw tweede gesprek is met een direct leidinggevende en een collega uit het team.  In dit gesprek hebben we het ook uitgebreider over de inhoud van de functie, het team en natuurlijk over jou. Nog steeds een klik? Dan volgt er een aanbod.


Aanbod

We hebben je ondertussen wat beter leren kennen, maar zijn ook benieuwd wat anderen van je vinden. Daarom bellen we met twee referenten. Zo horen we de goede verhalen over jouw werk uit eerste hand. Hierna doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Uiteraard nemen we dit met je door zodat we beiden een goed beeld hebben.


Welkom bij de NZa!

Vanaf het eerste moment dat je jezelf NZa’er mag noemen, krijg je informatie over de ins en outs van onze organisatie die je helpt bij je NZa-carrière. Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat je je zo snel mogelijk thuis voelt. En natuurlijk; welkom bij de NZa!