Hybride werken bij de NZA


Bij de NZa werken we hybride: dat betekent een combinatie tussen werken op kantoor en thuiswerken. Dat heeft zo z’n voordelen: op kantoor ontmoet je jouw collega’s en is er alle ruimte om te brainstormen en om gezamenlijk aan projecten te werken. Thuis kan je gefocust je plannen uitwerken, online met collega’s afstemmen en je werktijd waar mogelijk flexibel indelen. Hierover maak je afspraken binnen je team en met je leidinggevende.

Nieuw kantoor
Samenkomen doen we vanaf het voorjaar 2022 in ons volledig vernieuwde pand. Het nieuwe kantoor is (in)gericht op hybride en activiteitgericht werken. Dit bekent dat we niet meer fulltime op kantoor werken, maar onze aanwezigheid afstemmen op de dagelijkse agenda. In het pand vind je verschillende soorten werkplekken waar je uit kunt kiezen. Omdat je agenda vaak  flexibel is, is jouw aanwezigheid op kantoor dat ook.  We gaan er vanuit dat je ongeveer de helft van je tijd op kantoor bent. Dit hoeven niet altijd hele dagen te zijn, het kan ook voorkomen dat je een deel van de dag thuis werkt en een deel van de dag op kantoor.

Thuiswerken
Natuurlijk is het belangrijk dat je er op je thuiswerkplek goed bij zit zodat je op een gezonde wijze je werk kunt doen. Goede thuiswerkvoorzieningen zijn daarvoor noodzakelijk. Je kunt bij ons gebruik maken van een regeling zodat je je thuiswerkplek op een verantwoorde manier kunt inrichten.

Jouw eerste dag
We gooien je natuurlijk niet zomaar in het diepe. Op je eerste werkdag haal je jouw laptop op kantoor op en word je welkom geheten door iemand van je team. De collega’s van HRM nemen de belangrijkste zaken rondom het werken bij NZa met je door en in de dagen en weken erop volgen zoveel mogelijk (digitale) kennismakingen. Verder ontvang je op diverse momenten praktische informatie over je start in onze onboarding-app. Natuurlijk staan je leidinggevende en een mentor voor je klaar tijdens jouw eerste periode.

_DSF6385