menu

Sollicitatieprocedure

Wij doen ons best om de totale procedure maximaal vier weken te laten duren. Voor zwaardere functies of functies met een vertrouwelijk karakter kan het soms langer duren, bijvoorbeeld omdat we referenties willen inwinnen.

Solliciteren

Je vindt onze vacatures in het vacature-overzicht. Als je vragen hebt over een functie kun je altijd contact opnemen met iemand die alles van de functie afweet. De contactgegevens en wijze van solliciteren vermelden we in de tekst. Graag ontvangen we behalve je cv ook een begeleidende brief waarin je kort en bondig je motivatie toelicht.

De procedure

Omdat wij het belangrijk vinden om zoveel mogelijk mensen de kans te geven om te solliciteren én de allerbeste match te vinden, hanteren we flexibele sluitingstermijnen. Na ontvangst van je brief en cv bekijken we direct of er voldoende overeenkomst is op basis van jouw profiel en je motivatie. Als dat niet het geval is, sturen we je zo snel mogelijk bericht. Je kunt altijd reageren op de vacature zolang deze op de website vermeld staat. Wanneer de website de vacature niet meer weergeeft, is deze gesloten en kan je dus niet meer solliciteren.

Als we voldoende aanknopingspunten zien, nodigen we je uit voor een gesprek. In dat gesprek heb je gelegenheid om ons verder te leren kennen en bekijken we de relevantie van je meegebrachte kennis en ervaring. Als we over en weer positief zijn, nodigen we je uit voor een tweede gesprek. Daarin gaan we diep in op de materie, je competenties en je ambities. Een case of presentatie kan deel uitmaken van de tweede ronde. Hiermee krijgen we een indruk van je inhoudelijke kennis, je analytisch vermogen en van je presentatie- en communicatieve vaardigheden.

En dan

Als ook dit voor beide partijen positief uitvalt,  dan doen wij je graag een aanbod bestaande uit een passend salaris en onze arbeidsvoorwaarden. Als nieuwe NZa-er maak je tijdens de informatieve Onboarding kennis met de organisatie. Welkom bij de NZa!

Meer informatie over sollicitaties

Als je informatie wilt over de stand van zaken van jouw sollicitatie, kun je altijd contact opnemen met onze recruiter Kim Hooijmans op khooijmans@nza.nl of via 030 – 296 89 48.

Open sollicitatie

We ontvangen graag je open sollicitatie. Vermeld daarin dat het een open sollicitatie is, waar je belangstelling naar uitgaat en waarom. We laten je zo snel mogelijk weten wat wij met jouw open sollicitatie doen: je uitnodigen voor een gesprek, je gegevens bewaren of meedelen dat we geen mogelijkheden zien.